Onderling Toernooi

Onderling Toernooi 21 jan 2023

Het onderling toernooi zit er weer op, de spierpijn is inmiddels weer een beetje bijgetrokken en een enkeling heeft kunnen ervaren dat volleyballen nog niet zo gemakkelijk is als dat het lijkt. De leden met partners en kinderen namen het in samengestelde mixteams van verschillende niveaus en leeftijden tegen elkaar op. Er werd sportief, maar fanatiek gestreden om de beste uitslag te halen. In de finale rondes werd nog één keer alles uit de kast gehaald om de winst binnen te halen. De meeste wedstrijden werden geleid door een strenge doch rechtvaardige scheidsrechter die zich niet door de spelers uit het veld liet slaan.

Uiteindelijk ging Team A met de eer naar huis. Dat team bestond uit: Anouk Seelen, Dennis Fintelman, Gerrit van Kraaij, Danielle van Eldijk en Sjirra Broekmans

Na het sportieve gedeelte was er tijd om samen te borrelen in de Huyskamer van het Hanzehuys. Het culinaire gedeelte verzorgt door Arianne viel bij de hongerige spelers goed in de smaak, en er stond dan ook al snel een flinke rij bij het opscheppen. Het was zo gezellig dat we de avond met een uurtje verlengd hadden tot 21:00 uur.

Voordat iedereen naar huis ging kregen de leden nog een nieuwe sporttas met daarin een compleet nieuw tenue van sokken tot trainingsjack. Dit alles voorzien van het Time Out Logo en je eigen nummer.

Ik denk dat we terug kunnen kijken op een geslaagde Time Out dag, die zeker voor herhaling vatbaar is.