Nieuws.

VoV, 18-12-2023. 6:11 uur. Nietsvermoedend zat hij achter de jurytafel bij Friso Sneek en Draisma Dynamo. Een normale wedstrijddag in de ogen van de ervaren Gelderlander die veertien dagen geleden ook al naar Sneek was afgereisd maar nu met een andere missie was gekomen: de talentvolle Irene Kramer begeleiden in een van haar eerste eredivisie duels, maar dat was niet de enige reden zo bleek achteraf. Alleen dat wist Frans Lodérus natuurlijk niet.

Gouden bondsspeld: Na afloop van het met 3-1 gewonnen wedstrijd van de thuisploeg nam Benno Elfrink de microfoon. In zijn functie als groepscoördinator eredivisie sprak hij de zichtbare verraste Lodérus toe. Nu is Neerlands beste en voormalig scheidsrechter van weleer niet zo gauw van zijn stuk te brengen, maar toen hem de gouden bondspeld werd opgespeld vanwege zijn 40-jarige inzet als Nevobo-official, was de sympathieke inwoner uit Maasbommel toch van zijn stuk gebracht en zichtbaar ontroerd.

Dat werd nog groter toen alle dames van Friso Sneek hem persoonlijk ook nog de welgemeende felicitaties kwamen brengen. ”Geweldig”, aldus Frans Lodérus in een woord na alle adhesiebetuigingen.

Waarde voor het volleybal: Ook de Sneker volleybalclub wist zijn inzet en waarde voor het Nederlandse volleybal op waarde te schatten en liet zich niet onbetuigd: namens het bestuur van VC Sneek kreeg hij het bekend Skutsjebier uitgereikt en dat zal Lodérus ongetwijfeld goed gaan smaken. Uiteraard ontbrak ook niet de traditionele Friese suikerbrood niet in het pakket.

De uitslag van de Rabobank ClubSupport actie 2023 is bekend!

In de periode van 4 september t/m 26 september 2023 konden onze leden via Rabo ClubSupport hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen in Maas en Waal – Oost Betuwe regio.
Time Out ’74 heeft 24 stemmen gekregen en houdt € 229,69 over aan de actie, waarmee we weer leuke evenementen kunnen organiseren.

Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen!!

Sportieve groet,

Volleybalvereniging Time Out ‘74